Antivirus zaštita i uklanjanje virusa

Kada je računar zaražen sa virusima, on drastično može da usporiti vašu brzinu obrade podataka i samu operativnu efikasnost. Može doći do brisanja kritičnih i važnih datoteka, slika...

Virusi mogu napraviti neverovatne štete računarima i poslovnim aplikacijama. Danas postoje mnoge vrste virusa i svi imaju sposobnost da kompromituju računare na različite načine. Većina korisnika najčešće uspeva da zarazi svoje računare virusima preuzimanjem sumnjivih i neproverenih fajlova ili posetom takozvanih “phishing” sajtova.

Kako se virusi prenose?

Neki virusi se čak i pretvaraju da su lažni anti-virus softveri, drugi dolaze putem e-mail poruka, zatim virusi dolaze i od strane prevarantnskih bankarskih sajtova ili drugih važnih institucija sa kojima ste zaista povezani, a na koje se hakeri oslanjaju radi kreiranja lažnih web sajtova.

Besplatan antivirus program

Ako želite da se zaštitite od virusa tu je besplatni AVG antivirus. Dobijate besplatnu antivirus zaštitu AVG Zen™ sa mogućnošću da podjednako zaštitie sve vaše uređaje bez obzira koju platformu koristite.

Zaštita od virusa obuhvata

Deinstalacija postojećeg antivirusa
Instaliranje novog antivirus programa
Deinstalacija virusa
Instaliranje programa za blokadu Spyware programa
Instaliranje programa za zaštitu od Spam i Trojan virusa

 

Copyright © 2012 - 2024 ROUTER WLAN ® gurabija75 & endezija. Sva prava zadržana.