Najbolji antivirus za Android u 2022
Izbor Android antivirus aplikacija za vaš pametni telefon ili tablet može pomoći da ih zaštitite od oštećenih ili zlonamernih aplikacija i drugih vrsta zlonamernog softvera.

Najbolji antivirus za Android u 2022

Najbolje Android mobilne bezbednosne aplikacije ne samo da imaju sofisticirane skenere malware, već i alate za zaštitu od krađe, web bezbednost i optimizaciju sistema.

Predložićemo vam listu najboljih antivirus aplikacija za Android. Ovi bezbednosni alati nisu samo skeneri malware, već su napredni alati za zaštitu mobilnih uređaja.

Kaspersky

Kaspersky nudi skoro savršenu zaštitu od malware, ima mali uticaj na opterećenje sistema. U besplatnoj verziji nema oglasa i nema mnogo problema sa nadogradnjom.

Korisnici koji izaberu plaćenu verziju dobijaju automatsko skeniranje novih aplikacija, zaključavanje aplikacija i blokiranje poznatih phishing web lokacija.

Ako samo tražite zaštitu od malware, ne možete pogrešiti ni sa besplatnim nivoom Kaspersky Mobile Antivirus-a. Godišnja preplata za Kaspersky iznosi samo 12 dolara.

Bitdefender

Bitdefender Android antivirus ima skoro besprekornu zaštitu od malware, a veoma malo utiče na performanse telefona.

Takođe ima alate za zaštitu privatnosti, uključujući zaključavanje aplikacija, Wi-Fi skener, funkcije protiv krađe i obaveštenja o kršenju podataka.

Bitdefender Mobile security nudi probni period od 14 dana, a posle toga košta 15 dolara godišnje. Postoji Bitdefender Antivirus Free za Android, koji ima samo funkciju skeniranja malware.

McAfee

McAfee antivirus Plus poboljšava vaše Android iskustvo sa velikim brojem funkcija, među kojima su čišćenje neželjenih datoteka, produženje trajanja baterije i upozorenje ako se približite ograničenju mobilnih podataka. McAfee plus sa godišnjom licencom za 5 uređaja košta oko 50 dolara.

Avast

Avast nudi vrhunsku zaštitu i performanse. Avast One košta oko 50 dolara za prvu godinu, a nakon toga oko 100 dolara godišnje. Postoji i besplatna verzija Avast Mobile Security za Android korisnike. Avast One nudi aplikacije za Android, iOS, Mac i Windows sa različitim nivoima zaštite.

Na Android-u, Avast One nudi antivirus skeniranje, skeniranje aplikacija, a postoji i funkcija web štit.

Google Play Protect

Google Play Protect je ugrađen u svaki Android. Interfejs Google Play zaštite je minimalan, nema oglasa i uticaj na sistem je minimalan.

Najbolja karakteristika Google Play zaštite je to što Google može da je koristi za daljinsko onemogućavanje opasnih aplikacija. Ovo ostaje bez obzira da li koristite antivirus softver treće strane ili ne. Preporučujemo vam da ne onemogućujete Google Play zaštitu.

To je to za naš pregled najboljih antivirusnih aplikacija za Android.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2012 - 2024 ROUTER WLAN ® gurabija75 & endezija. Sva prava zadržana.