Najbolje Android aplikacije za selfi
Tražite li najbolje selfie aplikacije za svoje slike? Onda su ovo aplikacije koje morate imati u svom mobilnom telefonu!

 

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, onda znate koliko ljudi vole objavljivati ​​svoje fotografije.

Selfi je odavno postao svakodnevnica. U svakom trenutku i prilici, više nije sramota napraviti selfi i podeliti ga na mreži. Kako vreme prolazi selfi se iz trenda razvio u jednu vrstu umetnosti, za koju treba imati talenta, dobru opremu ili dobru aplikaciju za obradu fotografije.

Skoro sve slike na koje nailazimo obrađene su u različitim programima. Filtere za slike koriste i poznate ličnosti kako bi izgledale lepše (a najčešće budu neprepoznatljive) na selfi fotografijama koje postavljaju na društvene mreže.

U nastavku ćemo dati spisak najboljih selfi aplikacija za vaš telefon koje će vam pomoći da svaki selfie postane remek delo.

Perfect 365

Potpuno promenite svoj izgled za nekoliko minuta. Dodaj trepavice, stavi senku ili samo stavi malo rumenila i to sve sa aplikacijom Perfect 365.

Najbolje Android aplikacije za selfi

Sa ovom aplikacijom možete voditi računa o svim detaljima na licu i tako stvoriti potpuno novi izgled.

Snapchat

Iako je Snapchat aplikacija za društvene mreže, ona ima mnogo funkcija koje mogu pomoći u snimanju najboljih selfija. Aplikacija ima sve veći portfolio filtera za lice, čineći ceo proces lakim.

Best Selfie Apps for Android

Kao jedna od najpopularnijih aplikacija na Android-u, Snapchat ima živu zajednicu korisnika i kreatora koji takođe prave nove filtere koji su besplatni za korišćenje. Pošto je Snapchat takođe aplikacija za društvene medije, možete odmah da delite svoje slike sa prijateljima.

Selfie Photo Editor

Nikada nemojte praviti selfi bez Selfie Photo Editor aplikacije. Napravi najbolju sliku svog lica za samo nekoliko minuta. Sa ovom aplikacijom možete dodati zanimljive aksesoare na vašu fotografiju.

AirBrush

Ako imate fleke ili bilo kakve nedostatke na koži lica, Airbrush je jedna od najboljih selfi aplikacija za taj deo posla. Airbrush je sve u jednom, aplikacija za uređivanje fotografija sa raznim alatima za podizanje vaše selfi igre.

Najbolje Android aplikacije za selfi

AirBrush vam omogućava da lako uklonite fleke i bubuljice pomoću alata za uklanjanje fleka. Takođe vam omogućava da izbelite zube, posvetlite oči, dodate zamućenje i preoblikujete svoj selfi.

AirBrush ima uređivanje u realnom vremenu, tako da možete da se pobrinete za sve pre nego što počnete da snimate. Na ovaj način, svaki selfi koji snimite uvek je spreman za deljenje.

Camera 360

Camera 360 je nesumnjivo jedna od najboljih selfi kamera i aplikacija za uređivanje.

Najbolje Android aplikacije za selfi

Neke od mnogih sjajnih opcija Camera360 uključuju:

Retuširanje lica

Ulepšavanje jednim dodirom

Zbirka filtera

Galerija kul nalepnica

Visokokvalitetni selfi u realnom vremenu

Pored toga, dobijate i osnovne funkcije za uređivanje fotografija, kao što su isecanje, podešavanja, zamućenje i ugrađeni proizvođač kolaža, koji možete koristiti da svojim fotografijama date odličan izgled.

BeautyPlus

BeautyPlus ima širok spektar filtera koji će vam pomoći da napravite savršen selfi. Pakuje mnogo nalepnica sa podrškom za uređivanje u realnom vremenu.

Najbolje Android aplikacije za selfi

Uređivač ima bogat izbor opcija, od gotovih šablona do filtera i nalepnica.

Opcija šminke vam omogućava da dodate ili promenite ruž za usne i prilagodite obrve, trepavice, senilo i još mnogo toga. Tu je i ugrađeni korektor koji vam omogućava da trenutno sakrijete te fleke i bubuljice za besprekornu kožu.

Najbolja upotreba selfi aplikacija nije da u potpunosti promenite svoj fizički izgled (da budete neprepoznatljivi), već da poboljšate fotografiju kako biste nadoknadili određene nedostatke u navedenoj situaciji. Na primer, ako imate umorno lice zbog nedostatka sna, postoje problemi sa osvetljenjem ili kvalitet kamere nije najbolji.

Sve gore navedene selfi aplikacije će vam pomoći u tim situacijama.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2012 - 2024 ROUTER WLAN ® gurabija75 & endezija. Sva prava zadržana.